BilletInfo

Flere billettyper var udsolgt sidste år, så køb din billet nu, hvis du vil være sikker på en billet – og spar penge ved at købe i god tid.

KØB ONLINE, HOS THIELE ELLER VED INDGANGEN

Køb din billet online og betal med Dankort, VISA, MasterCard og MobilePay. Du medbringer billetten som print-selv billet, på din mobil.

Du kan også købe din billet hos Thiele i herningCentret og Bredgade i Herning. Du kan, med forbehold for udsolgt, købe billetter her indtil 24/5-2019.

Hvis der stadig er billetter til salg, kan du også købe ved indgangen, indtil 21:00 på begge koncertdage.

KØB VIA FAKTURA / BANKOVERFØRSEL

Du kan også købe dine billetter og få en faktura, som du skal betale via bankoverførsel. Send en mail til herningrocker@mail.dk hvor du angiver det ønskede antal billetter og billettype, samt fulde navn, adresse, postnr. og by, telefonnummer og mailadresse. Vi sender så en faktura, som du betaler via bankoverførsel (fakturanr. SKAL oplyses på indbetalingen). Når vi har modtaget betalingen, sender vi dine billetter, som du selv printer. Deadline for køb via faktura er 10/5-2019 kl. 12:00.  

VIP BILLETTER 

VIP billetter kan købes online eller via faktura og bankoverførsel, hvor de bestilles på herningrocker@mail.dk.

FIRMATILBUD

Ønsker I et firmatilbud – f.eks. næste arrangement i personaleforeningen – så kontakt Dan Madsen på 2061 0242 eller på mail herningrocker@mail.dk. Firmabilletter sælges frem til 1/5-2019.