Kunstnerne

NEPHEW Nephew spiller 13 store sommerjobs i 2019 – og de starter i Herning d. 24. maj! Bandet ser frem til at komme ud på sin første længere sommertour i 5 år. Kristian Riis udtaler: “Det har været en kæmpe optur for os at spille koncerter i 2018. Næste år har vi valgt at komme lidt bredere ud i det danske land – for at fejre den danske sommer og for at smelte endnu mere sammen med publikum. Vi glæder os til at spille sange fra vores nye album Ring—i—Ring blandet med bagkataloget. Og så glæder vi os til at synge fællessang med vores publikum, at hylde fællesskabet og at turde give slip for en stund og forsvinde sammen ind i Nephew-land”.
D-A-D Med status som et af Danmarks mest elskede rockbands og mere end 30 års erfaring, leverer D-A-D et imponerende sceneshow. Du kan se frem til et band i storform og en koncert sammensat af lige dele elektricitet og tyngde, humor og samspil i særklasse. Med et bagkatalog med klassikere i hobetal og et nyt album, som D-A-D præsenterer i foråret 2019, er der lagt op til en musikoplevelse ud over det sædvanlige.
NIK & JAY De Største. Drengene. Bagmændene. Mange navne – men vi kender dem alle sammen som Nik & Jay. Siden debutsinglen i 2002, har det altid nytænkende og nyskabende makkerpar ikke set sig tilbage, men leveret hit på hit til klubben, landevejen, lejrbålet og altid med hjertet på det rette sted. ’Let’s get united’, synger Nik & Jay på et af deres utallige hits, og netop fælleskabet og evnen til at samle publikum foran landets store festivalscener har aldrig stået stærkere for pop-duoen. Overskrifter som ’publikumsrekord’ og ’folkefest’ har fulgt i sporene af Nik & Jays besøg rundt i sommerlandet de seneste mange år, og hedebølgen rammer igen med fornyet kraft i 2019. Nik & Jay inviterer til fællessang, god energi og et musikalsk gruppekram med deres store katalog af hits, når de besøger Herning Rocker.

RONAN KEATING Glæd dig til at opleve den verdenskendte, irske popstjerne Ronan Keating, når han slår tonerne an til sine velkendte pophits fra en lang, international karriere. Ronan Keating fik sit gennembrud, da han op gennem 90’erne smeltede pigehjerter på stribe som en del af boybandet Boyzone, bl.a. med storhittet ’Love Me For A Reason’. Efter Boyzone’s kæmpesucces med hele 16 top-fem singler udgav Ronan Keating sin første solosingle ‘When You Say Nothing At All’ fra hitfilmen ‘Notting Hill’. Det efterfølgende debutalbum røg direkte ind som nummer ét på UK Album Charts, blandt andet også med hittet ‘Life Is A Rollercoaster’. Albummet solgte imponerende 4,4 mio. eksemplarer verden over – og etablerede solokunstneren Ronan Keating. Da Ronan udgiv sit andet album, ‘Destination’ (bl.a. med storhittet ‘If Tomorrow Never Comes’), gik det også direkte ind som nummer ét på albumlisten, og herefter sparkede Ronan sin verdensturné i gang – og en verdensstjerne var skabt. Glæd dig til et genhør med masser af verdenshits – og en fantastisk koncert.  

GNAGS Sommeren 2019 vil præsentere GNAGS i et helt nyt show. Med alle klassikerne i nye rammer. GNAGS hylder den menneskelige fantasi og slipper den MAX-fri. I selskab med den kunstige intelligens. Der skal for alvor fyres energi af, rystes på hovedet og råbes i kor. Alt det, vi gør af glæde ved at gøre det!  Glæd jer også til nye GNAGS-sange i starten af 2019…
AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med mere end 500 koncerter i 35 forskellige lande, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som har gået sin sejrsgang over hele verden! AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. I år har de optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for! Gå ikke glip af dette sublime coverband på Herning Rocker 2019!
BON JOVI JAM BON JOVI spænder imponerende bredt. Mere end 120 millioner solgte albums verden over – Det populære rockband rammer bredt. Fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab. Med stor respekt, passion og indlevelse formår Bon Jovi Jam at levere den oplevelse, som publikum forlanger.Klassikere som Living On  A Prayer, My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name tager dig med til en storslået koncertoplevelse. Sammen formidler Bon Jovi Band tro, håb og kærlighed helt i samme ånd som bandet fra New Jersey.
BRANDON BEAL Brandon Beal brød for alvor igennem lydmuren og printede sig fast i danskernes bevidsthed med monsterhittet “Twerk It Like Miley” featuring Christopher. Singlen udløste en Danish Music Award-statuette for ”Årets Danske Club udgivelse”. ”Twerk It Like Miley” spredte sig som en steppebrand og endte med at ligge #1 i 12 lande. I Brandon Beals hjemland USA ramte singlen Top 20 på iTunes-hitlisten for Hip-hop/R&B. Sangen har i skrivende stund mere end 70 mio. streams på Spotify inklusive remix udgaver og nærmer sig 200 mio. visninger på YouTube. Siden har Brandon Beal udgivet hit-singlerne “Smile & Wave”, Side Bitch Issues” og “Paradise”, men toppede dem allesammen med udgivelsen af singlen ”Golden” featuring Lukas Graham, som entrerede Spotifys top50 chart direkte som #1 på releasedagen og opnåede en guld-certificering i Danmark. Singlen har til dato genereret næsten 60 mio. streams. Udover egne singleudgivelser har Brandon som sangskriver og producer været involveret i hits med bl.a. Kato, Christopher, Hedegaard og Lukas Graham, Scarlet Pleasure, Nik & Jay og Snoop Dogg. Seneste udgivelse skrevet af Brandon, er Jimilians single “Kick (feat. 6ix9ine), som straks indtog førstepladsen på Spotify i Danmark med over 600.000 streams på de første 24 timer i markedet.
 JIMILIAN er lige nu topaktuel med singlen ”Kick”, hvorpå han gæstes af en af tidens mest hypede amerikanske rappere 6ix9ine. Singlen gik direkte ind som #1 på Spotify i Danmark, med imponerende 600.000 streams for de første 24 timer i markedet. Med mere end 20 millioner views på YouTube, mere end 60 millioner streams på Spotify og tusindvis af følgere på de sociale medier, er JIMILIAN utvivlsomt en kæmpe stjerne i Danmark. Han bl.a. har vundet priser som “Best Danish Act” ved MTV Europe Music Awards 2013 og ”Danmarks Favorit Stjerne” ved Nickelodeon Kids Choice Awards 2014. JIMILIAN er vokset fra barnestjerne til teenageidol, og er nu en cementeret del af den danske musikscene. Fra de første år indeholder repertoiret sange som “Finde Dit Smil”, “Toget er Kørt”, “Hjerteslag” og “Jeg har glædet mig”, som JIMILIAN optrådte med i “Lyden af Lørdag” på TV2. Af guld- og platincertificerede hits fra nyere tid kan man nævne ”Slem Igen (feat. BLAK)”, ”Sommer Sindssyg”, ”Klip”, ”Giv Mig Noget” og ”Det Der”. Når JIMILIAN i vanlig højenergisk stil indtager scenen er der for alvor dømt fest, og den er kun lige begyndt for ham.
SKO/TORP Det populære band fejrer 30 års jubilæum ved at se frem på den kommende turné, som byder på masser af nyt… og naturligvis det bedste af det gamle. Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.
Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem.  1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum. På turneen i jubilæumsåret bliver Sko/Torp som altid flankeret af guitaristen Morten Woods, som i øvrigt kan fejre sit 20 års jubilæum med Søren Sko. Med andre ord er der nok at fejre for Sko/Torp, som føler, at de har lagt i ovnen til noget stort og særligt i 2019.
BRO Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og alle mine fans. Jeg oplever mange folk der siger “Husk nu at nyde hvert sekund”. “Glem aldrig dine rødder”. “Husk hvor du kommer fra”. Og på en måde giver jeg folk ret, men alligevel ikke. Synes ikke der er tid nok til at nyde hvert sekund, for alting går virkelig korrupt stærkt! Altså sygt stærkt! Jeg vil selvfølgelig aldrig glemme hvor jeg kommer fra, men har heller ikke tid til de ting jeg havde før i tiden! “Hvor Er Du Bro?” lå no. 1 på  Tunes selv 3 mdr. efter udgivelse og har siden solgt og streamet mere end 15 mill. afspilninger på diverse medier. Singlen er siden fulgt op en heftig tour i 2017 bl.a. på Grøn Koncert og udgivelsen af singlerne ”Mi Amour” (sammen med Fætr), ”Har du Glemt”, ”Er nettet nede” (med den fede video). Og sidst nu i 2018 titelsangen til Paradise Hotel 2018 ”Sydpå”, der i skrivende stund har boet 56 dage på Spotify’s førsteplads med mere end 7 mill streams. Håber at se jer alle sammen.
TooManyLeftHands Det hele startede for 6 år siden, da TooManyLeftHands lavede et væddemål med deres danske DJ-kolleger. De ville udfordre mentaliteten omkring miljøet i elektronisk musik og var sikre på, at de med beslutsomhed og hårdt arbejde kunne nå stjernerne. Siden da har TooManyLeftHands vokset sig til et imponerende klub-act med en kalender der årligt rummer mere end 150 shows i mere end 30 lande. TooManyLeftHands har haft mainstage optrædener på Nordens største elektroniske festival Summerburst, i Stockholm og Göteborg, samt et mainroom show på verdens største natklub “Privilege” på Ibiza. Duoen har et massiv følge i Skandinavien og har vundet priser som “Årets Årets Klub Navn” til DMA og “Årets Danske DJ” til Deejay Awards. Udover ovenstående priser har TooManyLeftHands modtaget en guldcertificering i Danmark for deres monster hit “Too Young To Die” og har i dag streamet mere mere end 30.000.000 gange på Spotify alene. 2016 og 2017 bød på endnu to år som blev tilbragt non-stop på de danske og i de udenlandske luftlag, hvor tour-kalenderen bl.a. har budt på et udsolgt show på Store Vega, en lukkeoptræden på Smukfests legendariske Bøgescene, samt et headlinershow på Tivoli, Københavns eftertragtede Fredagsrock. På udgivelsesfronten var 2016 og 2017 ligeledes to gode år for TooManyLeftHands. Her kunne duoen tilføje singlerne “Can’t Get To You”, “Cold Heart” og “Mad For It” til listen af hits, hvoraf især sidstnævnte opnåede stor radiosupport i ind- og udland, bl.a. i form af fast højrotation på svenske P3. Med en single lige på trapperne, som den første i rækken af flere nye udgivelser, er TooManyLeftHands parate til at løfte barren endnu højere i 2018, både for sig selv og generelt for dansk clubmusik.
Alexander Oscar har med blot tre singler bag sig allerede opnået imponerende resultater og markeret sig som en af morgendagens helt store stjerner på den danske musikscene. Han har opnået mere end de fleste 20-årige musikere tør drømme om, og de flotte resultater bygger på blot to singler Ocean View’ fra 2017 og Number’ fra februar 2018, der i en lang periode var det mest spillede danske nummer i radio en, har mere end 15 millioner streams, gået guld i Danmark og lå nummer ét på den danske Shazam-hitliste. Også uden for landets grænser, er der bud efter det unge stjerneskud, blandt andet Epic Records, i Tyskland og Columbia i Frankrig. Med 4 stjerner fra GAFFA vidnede hans optræden på SPOT 2018 om en sand popstjerne med international lyd. Alexanders stærke vokal og charme tager publikum med storm, når hans fængende sangtekster strømmer ud over scenekanten.
Le Freak Som Danmarks førende discoorkester har Le Freak gennem 23 år optrådt med egne musikalske fortolkninger af de største discohits på et utal af de danske festivaler, spillesteder og firmaevents. I 2011 fik orkestret massiv positiv omtale i de danske medier, da det deltog i DMGP med publikumsfavoritten ”25 Hours a Day”. Den farverige optræden øgede efterspørgslen på bandet, der fulgte op på succesen ved at udgive sit første studiealbum.
Le Freak trækker på årelang erfaring. Support for Anastacia, kåret som årets live-navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones. Bandet har givet udsolgte koncerter på spillesteder og i haller landet over og står øverst på ønskelisten til mange firmaevents. Orkestret giver altid publikum en eksklusiv oplevelse, hvor ikke kun musikken, men i særdeleshed også bandets live performance er i højsæde. Le Freak er uden tvivl et af Danmarks absolut bedste partybands!
Joey Moe er et af tidens største pop-navne, som trækker tusindvis af fans til sine koncerter landet rundt. Med kæmpehits som ʺSmukkest På En SøndagʺʺMillionʺ og ʺDu’ En Énerʺ har Joey Moe taget os alle med storm med sit unikke talent og fængende popballader. Find danseskoene frem og tag dine venner og din familie med til et festfyrværkeri af en koncert, når Joey Moe træder ind på scenen med sit store band.
Den Røde Tråd Op igennem 1970’erne henvendte to af de største danske bands sig til hver deres publikum: Shu-bi-dua var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres glade og sjove tekster henvendte sig til hele familien. Gasolin’ derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske, med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert publikum. Typisk var man enten tilhænger af det ene eller det andet band og kunne derfor på opfordring blive bedt om at vælge. Den røde tråd præsenterer disse to største bestanddele af den danske sangskat i én og samme pakke: et Shu-bi-dua kopi show og et Kim Larsen kopi show. De to shows er en hyldest til hver deres kunstner og fremføres derfor som særskilte koncerter. Den røde tråd har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene.
Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits igennem tiden. Med andre ord: en rød tråd igennem dansk musikhistorie! Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Der er med andre ord fællessangs-garanti! Tænk bare på sange som: Hvalen Hvalborg, Midt om natten, Fed rock, Rabalderstræde, Vuffeli-Vov, Fru Sauterne, Står på en alpetop, Kvinde min, Sexchikane, Tarzan Mamma Mia, Stærk Tobak, Køb bananer, McArine, Hvis din far gi’r dig lov, Den røde tråd og Jutlandia. Shu-bi-dua eller Kim Larsen? Hvorfor vælge? Herning Rocker har begge igen i 2019.