James Blunt

James Blunt drager i foråret på sin ’Major 2020 UK and European Tour’, hvor han bl.a. spiller i London’s Royal Albert Hall.
Turen går også til Herning Rocker – glæd Jer til megahits som You’re Beautiful og Goodbye My Lover – og 2 fantastiske dage på Teglpark Stadion!

 


Carpark North

Efter en hårdtslående sommer på Grøn Koncert annoncerer 20-års jubilarerne i Carpark North nu fem store live-shows i 2020. Annonceringen kommer sammen med bandets første nye udspil siden 2017. For 20 år siden blev Carpark North dannet og med den udødelige ’Transparent & Glasslike’ cementerede de sig som et af Danmarks største rockbands. Sidenhen har bandet udsendt en masse hits, som bl.a. tæller ”Renegade”, ”Raise Your Head” og ”Save Me From Myself”. Nu udsender Carpark North nummeret ’Panic Attack’, som er deres første single siden 2017, hvor albummet ”Hope” kom. Udspillet er en ny begyndelse for Carpark North – og der er mere på vej! Ikke mindst fem store koncerter i 2020, som tager bandet rundt i Danmarks største byer. Og Lau, Søren og Morten er i den grad i topform.
På dette års Grøn-turné leverede den hårdtslående trio en sand hitparade fra deres imponerende bagkatalog. Trods de 20 år på landevejen, er der ingen metaltræthed at spore. Tværtimod erfarerede anmeldere, at ”Carpark North er i storform”. Carpark North gæster i efteråret 2020 Odense, Roskilde, København, Aarhus og Aalborg med hits – og endnu mere ny musik!

 

Magtens Korridorer

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’ og affyrede dermed startskuddet til dét, der har vist sig at være et decideret rockeventyr. Med enorm succes har de fem herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest. En fest, der deles både af og med publikum og anmeldere.
Siden gennembruddet med hitsinglen ’Lorteparforhold’ har Magtens Korridorer turneret land og rige tyndt. Men glæden ved at spille live er stadig fuldstændig intakt: ’At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man kan hverken slå græs eller gøre andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så’, som frontfigur Johan Olsen udtrykker det.
Magtens Korridorers koncerter er en hyldest til livsglæde og energi og ender altid som én stor fest, som giver publikum et tiltrængt pusterum fra hverdagen, og siden deres omfattende og udsolgte “Halvt Til Helt” albumturne i efteråret 2018, har de glædet sig til at komme ud i på de danske landeveje igen.

 

>

Rasmus Seebach

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, og bærer også titlen som den suverænt største og bedst sælgende artist inden for nyere tids danske musik. Men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum og fans:
”Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”
Rasmus’ koncerter er kendt for at være både kvalitative og spektakulære samt på allerhøjeste niveau. De hyldes til alle tider af fans, publikum og anmeldere, og Rasmus er endnu engang klar til at tage danskerne med storm, når han til sommer, med fuldt live-setup og friske numre, spiller koncerter rundt omkring i landet.

 

>

Johnny Madsen

…når det gælder gudsbenådet rock’n’roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til
sokkeholderne i det her land. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse).
Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage
sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste
ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når
den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om
netop dette ensemble.
Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt”, som udsendtes i efteråret 2015.
Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og ”Godt Nyt” strøg direkte
til tops på album salgslisten og bliver af alt og alle betegnet som det bedste Madsen album i mange år,
indeholdende bl.a. de nye sange ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere”.
Pressen tildelte albummet ”Godt Nyt” 5 og 6 stjernede anmeldelser og overskrifter som ”Madsens
mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har
begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen.
Et godt sted at starte i den lange, brogede og altid svært underholdende historie om Johnny Madsen, er
ved det måske mest specielle debutalbum der nogensinde er udkommet i Danmark. ”De Tørre Er De
Best…. Men Våde Er De Flest” var den lange og ikke specielt mundrette titel på denne 1982-udgivelse.
Albummet solgte dengang mindre end 500 eksemplarer – og det lå ikke ligefrem i kortene, at det her
altså var en slags grundsten i en særdeles langvarig karriere indenfor rytmisk musik. Men albummet
rummede perler som ”Æ Kør O Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te´ En Bal”, sange der senere skulle vise
sig at være ret uopslidelige og et par glimrende undskyldninger for at gøre musikken til en levevej.
Sidenhen er det blevet til en lang række andre gode udgivelser fra Johnny Madsen – med højdepunkter
som bl.a. ”Chinatown, Yellow Moon og Den Sorte Fugl” (1987), det store gennembrudsalbum
”Udenfor Sæsonen” (1988), livealbummet ”Halgal, Halbal” (1982), ”Checkpoint Charlie” (1991)
og ”Regnmanden” (2003). En overordentlig god introduktion til hele værket får man på den omfattende
opsamling ”De tørre og de bedste” fra 2007.
Fakta: ”Johnny Madsen har det bedste traditionelle rock’n’roll band i Danmark, og han har
velsagtens landets bedste rockguitarist i Knud Møller, og i min bog har Madsen gennem tiden begået
flere af de absolut uomgængelige albums i dansk rockhistorie.” (Steffen Jungersen, BT)
Johnny Madsen Band: Johnny Madsen (vokal og guitar), Knud Møller (vokal og guitar), Niels Nello
Mogensen (vokal og bas) og Henrik From (trommer og percussion).

 

AC/DC UK

Oplev eller genoplev forrygende AC/DC UK, når de vender tilbage til Herning Rocker i 2020!

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med mere end 500 koncerter i 35 forskellige lande, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Det er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som har gået sin sejrsgang over hele verden!
AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De optræder på gigantiske scener i hele Europa, og sidste år optrådte de på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!
Gå ikke glip af dette sublime coverband på Herning Rocker 2020

 

Burhan G

Den danske pop- og Rnbstjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Siden det syvende studiealbum ”Pas På Pigerne” fra 2016, har Burhan holdt en pause fra albumudgivelserne, men til gengæld udgivet den ene hitsinglen efter den anden. Senest singlerne ”Du” sammed med Node, ”Samme Vej” med Karl William og sidst men ikke mindst julehittet ”Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.
En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017.
Med 7 studiealbums af velkomponerede- og producerede numre, der har medfødt utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

 

Skinz

Club setup – 2017 blev året hvor Skinz for alvor brød igennem med singlen “Jeg Har en Pige” – et gennembrud, som det nye stjerneskud ikke tog for givet. Lige siden har Skinz leveret den ene ørehænger efter den anden, som i 2018 blev opsamlet på debutalbummet “Ingen Drama”, der i løbet af få måneder blev certificeret guld. Skinz mestrer lyrisk at indkapsle de små situationer og energier, der kan opstå mellem mænd og kvinder – om det er i parforholdet eller i en flirt inde på natklubben. De finurlige tekstlinjer med et glimt i øjet, er en af Skinz’ karakteristika, og noget som danskerne igen og igen vender tilbage til.
Siden gennembrudsinglen i 2017, er det blevet til fire guldcertificeringer og en platincertificering, og det er intet som tyder på at hitparaden stopper lige foreløbig. Udover at dominerende de danske hitlister i løbet af de seneste 2 år, har Skinz også markeret sig som et særdeles eftertragtet livenavn. Senest på Smukfest 2018, hvor P3 teltet var fyldt til randen med fans, som sang med på hver en strofe fra ende til anden.

 

TOKO

TOKO har i 2018 og 2019 været et af de mest sete navne på den danske klubscene med singler som ’Kender Mit Navn’, ’Friendzone’ og senest singlen ’Vinder’.
Med mere end 100 klubjobs i ærmet og efter nogle hårdt arbejdende måneder i studiet er TOKO nu klar til at indtage scenen på Herning Rocker 2020. Det bliver en fest!
18-årige TOKO kommer med store mængder energi, højt engagement og sin flyvende form for popmusik…