James Blunt

James Blunt drager i foråret på sin ’Major 2020 UK and European Tour’, hvor han bl.a. spiller i London’s Royal Albert Hall.
Turen går også til Herning Rocker – glæd Jer til megahits som You’re Beautiful og Goodbye My Lover – og 2 fantastiske dage på Teglpark Stadion!

 


Carpark North

Efter en hårdtslående sommer på Grøn Koncert annoncerer 20-års jubilarerne i Carpark North nu fem store live-shows i 2020. Annonceringen kommer sammen med bandets første nye udspil siden 2017. For 20 år siden blev Carpark North dannet og med den udødelige ’Transparent & Glasslike’ cementerede de sig som et af Danmarks største rockbands. Sidenhen har bandet udsendt en masse hits, som bl.a. tæller ”Renegade”, ”Raise Your Head” og ”Save Me From Myself”. Nu udsender Carpark North nummeret ’Panic Attack’, som er deres første single siden 2017, hvor albummet ”Hope” kom. Udspillet er en ny begyndelse for Carpark North – og der er mere på vej! Ikke mindst fem store koncerter i 2020, som tager bandet rundt i Danmarks største byer. Og Lau, Søren og Morten er i den grad i topform.
På dette års Grøn-turné leverede den hårdtslående trio en sand hitparade fra deres imponerende bagkatalog. Trods de 20 år på landevejen, er der ingen metaltræthed at spore. Tværtimod erfarerede anmeldere, at ”Carpark North er i storform”. Carpark North gæster i efteråret 2020 Odense, Roskilde, København, Aarhus og Aalborg med hits – og endnu mere ny musik!

 

Magtens Korridorer

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’ og affyrede dermed startskuddet til dét, der har vist sig at være et decideret rockeventyr. Med enorm succes har de fem herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest. En fest, der deles både af og med publikum og anmeldere.
Siden gennembruddet med hitsinglen ’Lorteparforhold’ har Magtens Korridorer turneret land og rige tyndt. Men glæden ved at spille live er stadig fuldstændig intakt: ’At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man kan hverken slå græs eller gøre andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så’, som frontfigur Johan Olsen udtrykker det.
Magtens Korridorers koncerter er en hyldest til livsglæde og energi og ender altid som én stor fest, som giver publikum et tiltrængt pusterum fra hverdagen, og siden deres omfattende og udsolgte “Halvt Til Helt” albumturne i efteråret 2018, har de glædet sig til at komme ud i på de danske landeveje igen.

 

>

Rasmus Seebach

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, og bærer også titlen som den suverænt største og bedst sælgende artist inden for nyere tids danske musik. Men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum og fans:
”Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”
Rasmus’ koncerter er kendt for at være både kvalitative og spektakulære samt på allerhøjeste niveau. De hyldes til alle tider af fans, publikum og anmeldere, og Rasmus er endnu engang klar til at tage danskerne med storm, når han til sommer, med fuldt live-setup og friske numre, spiller koncerter rundt omkring i landet.

 

>

Johnny Madsen

…når det gælder gudsbenådet rock’n’roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til
sokkeholderne i det her land. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse).
Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage
sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste
ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når
den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om
netop dette ensemble.
Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt”, som udsendtes i efteråret 2015.
Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og ”Godt Nyt” strøg direkte
til tops på album salgslisten og bliver af alt og alle betegnet som det bedste Madsen album i mange år,
indeholdende bl.a. de nye sange ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere”.
Pressen tildelte albummet ”Godt Nyt” 5 og 6 stjernede anmeldelser og overskrifter som ”Madsens
mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har
begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen.
Et godt sted at starte i den lange, brogede og altid svært underholdende historie om Johnny Madsen, er
ved det måske mest specielle debutalbum der nogensinde er udkommet i Danmark. ”De Tørre Er De
Best…. Men Våde Er De Flest” var den lange og ikke specielt mundrette titel på denne 1982-udgivelse.
Albummet solgte dengang mindre end 500 eksemplarer – og det lå ikke ligefrem i kortene, at det her
altså var en slags grundsten i en særdeles langvarig karriere indenfor rytmisk musik. Men albummet
rummede perler som ”Æ Kør O Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te´ En Bal”, sange der senere skulle vise
sig at være ret uopslidelige og et par glimrende undskyldninger for at gøre musikken til en levevej.
Sidenhen er det blevet til en lang række andre gode udgivelser fra Johnny Madsen – med højdepunkter
som bl.a. ”Chinatown, Yellow Moon og Den Sorte Fugl” (1987), det store gennembrudsalbum
”Udenfor Sæsonen” (1988), livealbummet ”Halgal, Halbal” (1982), ”Checkpoint Charlie” (1991)
og ”Regnmanden” (2003). En overordentlig god introduktion til hele værket får man på den omfattende
opsamling ”De tørre og de bedste” fra 2007.
Fakta: ”Johnny Madsen har det bedste traditionelle rock’n’roll band i Danmark, og han har
velsagtens landets bedste rockguitarist i Knud Møller, og i min bog har Madsen gennem tiden begået
flere af de absolut uomgængelige albums i dansk rockhistorie.” (Steffen Jungersen, BT)
Johnny Madsen Band: Johnny Madsen (vokal og guitar), Knud Møller (vokal og guitar), Niels Nello
Mogensen (vokal og bas) og Henrik From (trommer og percussion).

 

AC/DC UK

Oplev eller genoplev forrygende AC/DC UK, når de vender tilbage til Herning Rocker i 2020!

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med mere end 500 koncerter i 35 forskellige lande, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Det er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som har gået sin sejrsgang over hele verden!
AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De optræder på gigantiske scener i hele Europa, og sidste år optrådte de på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!
Gå ikke glip af dette sublime coverband på Herning Rocker 2020

 

Burhan G

Den danske pop- og Rnbstjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Siden det syvende studiealbum ”Pas På Pigerne” fra 2016, har Burhan holdt en pause fra albumudgivelserne, men til gengæld udgivet den ene hitsinglen efter den anden. Senest singlerne ”Du” sammed med Node, ”Samme Vej” med Karl William og sidst men ikke mindst julehittet ”Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.
En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017.
Med 7 studiealbums af velkomponerede- og producerede numre, der har medfødt utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

 

Skinz

Club setup – 2017 blev året hvor Skinz for alvor brød igennem med singlen “Jeg Har en Pige” – et gennembrud, som det nye stjerneskud ikke tog for givet. Lige siden har Skinz leveret den ene ørehænger efter den anden, som i 2018 blev opsamlet på debutalbummet “Ingen Drama”, der i løbet af få måneder blev certificeret guld. Skinz mestrer lyrisk at indkapsle de små situationer og energier, der kan opstå mellem mænd og kvinder – om det er i parforholdet eller i en flirt inde på natklubben. De finurlige tekstlinjer med et glimt i øjet, er en af Skinz’ karakteristika, og noget som danskerne igen og igen vender tilbage til.
Siden gennembrudsinglen i 2017, er det blevet til fire guldcertificeringer og en platincertificering, og det er intet som tyder på at hitparaden stopper lige foreløbig. Udover at dominerende de danske hitlister i løbet af de seneste 2 år, har Skinz også markeret sig som et særdeles eftertragtet livenavn. Senest på Smukfest 2018, hvor P3 teltet var fyldt til randen med fans, som sang med på hver en strofe fra ende til anden.

 

TOKO

TOKO har i 2018 og 2019 været et af de mest sete navne på den danske klubscene med singler som ’Kender Mit Navn’, ’Friendzone’ og senest singlen ’Vinder’.
Med mere end 100 klubjobs i ærmet og efter nogle hårdt arbejdende måneder i studiet er TOKO nu klar til at indtage scenen på Herning Rocker 2020. Det bliver en fest!
18-årige TOKO kommer med store mængder energi, højt engagement og sin flyvende form for popmusik…

 

Xander

Xanders gennembrud kom i 2010 med hitsinglen ‘Det Burde Ikk Være Sådan Her’. Sangen lå nummer ét på hitlisten og Xander modtog platin for mere end 30.000 downloads. Efter gennembruddet udgav han debutalbummet ‘Over skyer, under vand’ og sangen ‘Os to og mine lagner’, som blev valgt som værende en af ‘P3s uundgåelige’.
Udover egne musikalske evner har Xander været coach i TV2s sangkonkurrence ‘Voice – Danmarks største stemme’, hvor han satte sit præg på den musikalske scene.
Vi glæder os til at byde velkommen til en dygtig og kompetent popsanger og musikskriver og til en fed, musikalsk oplevelse…

 

ICEKIID

I 2016 fik Danmark for alvor øjnene op for ICEKIID, da singlen ”Blondiner og Brunetter” kom på gaden. Dengang var der kun ganske få, som vidste hvem der gemte sig bag kunstnernavnet, og det nystiftede pladeselskab Cannibal Records.
Siden da har ICEKIID udgivet debut EP’en ”Afro Dansker”, samt en række singler som tilsammen har streamet mere end 30 millioner gange på Spotify. Med andre ord har ICEKIID lynhurtigt cementeret sig som et af landets mest interessante nye talenter på den danske urban scene.
ICEKIID, som går under navnet Jermyn Creppy, er født i Danmark 1996 og er vokset op i Storkøbenhavn, men har dybe ghanesiske rødder. Musikalsk er han kendetegnet ved sin varmblodede og afrobeat-inspirerede beats, der fungerer som det perfekte opvarmningssoundtrack til en feststemt aften. Men hvis man lytter godt efter, vil man opdage at der også gemmer sig en lyrisk tyngde bag flere af hans sange. Særligt på singlen ’Afrikaner’, hvor ICEKIID synger: ”Er der nogen mennesker, som kan være så dum, de ser kun terror på en etnisk ung, hjernevasket af medier med lort på tungen”. Her lytter man for alvor til lyrikken, der slynger sig over de skarpslebne synth-akkorder og tropiske afrobeats.
Som sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt sin helt egen lyd, og på sin vis en helt ny og uprøvet genre indenfor dansk musik.
På scenen er ICEKIID kendt for sine energiske optrædener, og der er ingen tvivl om, at han leverer en kæmpe fest til en enhver, der har danseskoene bare nogenlunde rigtigt snøret.

 

Die Herren

Die Herrens U2-koncerter er altid:
for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle!
Og ALLE inviteres til ”U2much” med Die Herren!
Kom ind i koncerten – kom tæt på musikken – kom som du er!
Die Herren skal nok føre an og tage ansvar – og så tager de dig med på en rutsjebanetur rundt i U2´s fantastiske musikalske univers med alle de største U2-hits gennem tiden.
Sunday Bloody Sunday, With or Without You, Beautiful Day, Vertigo, Where the Streets Have No Name, Pride, ONE – for blot at nævne nogle få.
Målet er at skabe koncertfesten – så selv den mest humørforladte må overgive sig – og man behøver ikke være den store fan af U2 for at blive beriget. En Die Herren-fan sagde engang: ”Jeg bryder mig egentlig ikke om U2 – men jeg er vild med Die Herren”
Die Herren har mere end 28 års erfaring med U2´s musik og med at skabe koncerter, der på en og samme tid bliver en fest og en intens live-oplevelse.
De vil til enhver tid, give alt hvad de har, med alt hvad de kan!
Publikum skal føle sig beriget og bjergtaget!
”U2much” bliver ikke som at sætte en cd på eller som at streame koncerten!
Alle skal kunne se, høre og mærke, at det er LIVE – det er nu eller aldrig!
Die Herrens ”U2much” kan være for meget – men kun for meget – AF DET GODE!
Gå ikke glip af denne – Die Herrens bedste koncert – nogensinde!!

 

ItaloBrothers

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers. ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet.
ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som ”Counting Down The Days””, ”Where Are You Now” fulgte trop og gjorde kunsten efter.
I 2009 releasede de så monsterhittet “Stamp On The Ground”, som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. Radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne. Hittet har pt. 60 mill. views på youtube. I 2010 sendte de således endnu et monsterhit i ”Love is on fire” på gaden.
I jan. 2011 kom så hitsinglen ”Radio Hardcore” og det længe ventede album ”STAMP” I Juni 2011 kom så igen igen et hit i form af singlen ”Crying in the Rain”. I 2011 kom ligeledes hitsinglen ”Boom”.
I 2012 blev singlen ”My Life Is A Party” release. I 2013 d. 15.03 blev singlen ”This is Nightlife” released..og den strøg på blot 4 dage op som nr. 1 på iTunes dance chart i DK I 2014 d. 28.03 kom så singlen ”Up N Away” igen en hands up single. I Nov. 2014 kom singlen ”P.O.D.” som meget hurtigt hittede stort derude. I 2014 d. 12.12 releasede de singlen ”One Heart” der allerede er et stort hit.
I april 2015 kom hitsinglen ”Springfield” som hurtigt gik nr. 1 på flere hitlister. I maj 2015 kom så singlen ”Welcome To The Dancefloor” et megahit I Oktober 2015 kom singlen ”Sleep When We`re Dead”. 27 November 2015 kom singlen ”Kings and Queens”. 01 juli 2016 kom endnu en hitsingle ”Generation Party” 01 Oktober 2016 kom singlen ”Summer Air” Et sandt monsterhit igen. 06 oktober2017 kom singlen ”Sorry” igen et iørefaldende hit. Snyd ikke jer selv for en aften, spækket med tonsvis af kæmpe rykkehits. Der skal for alvor bides til bolle, når ItaloBrothers river dansegulvet fra hinanden.

 

Dodo and the Dodos

Det er 35 år siden Dodo & The Dodos mødtes, og de giver stadig ALT hvad de har, når de går på scenen.
Sange som ’Vågner I Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’ og ’Sømand Af Verden’ har vokset sig større end Dodo & The Dodos. De lever deres eget liv. Det beviser bandet – og publikum – ved hver eneste koncert. Og 1,5 mio. solgte plader siden debuten i 1986 taler deres eget sprog.

 

Faustix

2019 var et forrygende år for Faustix. Singlen ’Thorns’ lå flere måneder i toppen af top 50 på den danske Spotify Chart, og herefter fulgte han op med ’Need You’. De to sange har samlet rundet 17 mio. streams på Spotify.
Og 2020 tegner også godt – ikke mindst den sidste weekend i maj, når Faustix går på scenen til Herning Rocker 😄!
Den danske DJ og producer Faustix startede sin musikalske karriere som 19-årig, da han begyndte at lege med samples og lyde og hurtigt opdagede sin store passion for netop at producere og DJ’e. Kort efter begyndte han at bygge sit eget musikstudie helt fra bunden, med mottoet at musik er organiseret lyd i baghovedet – og senest har han optrådt på de helt store danske festivalscener som Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox og i Tivoli.
Faustix har millionvis af streams på YouTube og Spotify på sine udgivelser med store hits som ’Watching You’ med den hollandske producer Alvaro, ’Crying in The Sun’ med RANI og ’Come Closer’, som også gav Faustix en Danish Music Awards nominering.
Faustix har også markeret sig markant på den internationale musikscene med et samarbejde med Diplo på kæmpehittet ‘Revolution’, remix af den officielle UEFA EURO sang med David Guetta og Zara Larsson, en række remixes/produktioner for artister som Chris Brown, MØ, Icona Pop og Major Lazer og adskillige nomineringer og priser til Danish DJ Awards og Danish Club Awards. Alene i 2019 var Faustix nomineret til 6 Danish Club Awards bl.a. som Årets Producer og Årets Danske DJ.
Vi tør godt love, at der bliver gang i den…!

 

Den Røde Tråd

Vi gentager successen og byder igen i år velkommen til Den Røde Tråd og en musikalsk oplevelse af de helt store med en hyldest til Danmarks nationalorkester Shu•bi•dua!
Den Røde Tråd tager os med på en festlig rejse i Shu•bi•dua’s enorme hitkatalog, og festen er i dén grad skudt i gang med numre som ‘Står på en alpetop’, ‘Stærk tobak’, ‘Hvalborg’, ‘Den røde tråd’, ‘McArine’, ‘Vuffeli-vov’ osv.
Numrene bliver fremført tro mod originalerne, og du kan glæde dig til fantastisk fællessang for alle aldre!

 

Hedegaard

HEDEGAARD melder klar til Herning Rocker!
Sange som ”Go Back”, ”Ready To Love You”, ”That’s Me” og ”Salvation” har sikret HEDEGAARD mere end 200 millioner streams og op imod en million Monthly Listeners på Spotify.
HEDEGAARD slog for alvor hul i lydmuren i 2014, da sangen ”Happy Home” (skrevet i samarbejde med og sunget af Lukas Graham) gjorde sit indtog herhjemme og i resten af Skandinavien. I 2016 hittede ”Keep Dreaming” (feat. Stine Bramsen) massivt på radio. Sideløbende med sin solokarriere er HEDEGAARD også et af landets hotteste producer-navne, der igennem karrieren har produceret og skrevet sange for navne som Kesi, Christopher, Medina og Brandon Beal.
Alene i 2017 lyttede 10 millioner musikfans, fordelt på 61 lande, til HEDEGAARDs sange i mere end tre millioner timer – og han er et varmt bud på et nyt, dansk internationalt gennembrud.
Seneste udspil fra HEDEGAARD er EPen ”Oblivion”, hvor bl.a. Cancun, Treyy G og Barbara Moleko er blandt de medvirkende.
Melder DU også klar til Herning Rocker? Så skynd dig at købe din billet i dag – priserne stiger mandag morgen, så skynd dig ind på www.herningrocker.dk eller smut forbi en af Thieles butikker i Herning…